#läsveckan2020

Under vecka 7 arrangerades Läsveckan av Dragonskolans skolbibliotek, i samarbete med skolans lärare och IT-pedagog. Många olika aktiviteter ägde rum, varav några ledde till en digital slutprodukt som du kan ta del av här nedan.


Under Läsveckans fjärde dag rullade en film i Mitten på Dragonskolan, som spelade upp personal som tolkade lyrik i olika former. Nu finns den filmen även tillgänglig för dig här på iMitten.se:

Poesiläsning

Lyrikbok

Under Läsveckan höll skolbibliotekarierna, Lotta Blombäck och Elina Vikström, i flera lyrikworkshops med elever från olika klasser. Materialet från dessa workshops sammanställde sedan IT-pedagog Niclas Lind till en över hundra sidor tjock e-bok:


Mer information om ovanstående e-bok hittar du här.

En kommentar på “#läsveckan2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *