Industrisnack

Detta är en podd som drivs av tre gymnasieelever på Lärlingsutbildningen, som vill upplysa människor och speciellt unga om industrin och dess fördelar. Vi kommer även att intervjua intressanta personer som på något sätt jobbat eller jobbar inom industrin.

Kurs: Entreprenörskap (UF-företag).
Elever: Årskurs 3, Lärlingsutbildningen: Industritekniska programmet.
Kurslärare: Richard Larsson, i samarbete med Niclas Lind (IT-pedagog).

Avsnitt 1: Vårt första avsnitt är en introduktion om oss själva, om Lärlingsutbildningen och var vi jobbar. Vi berättar hur vi själva tänkte när vi valde gymnasieprogram och även hur vi har upplevt dessa hittills 2,5 åren. Vi berättar också hur det faktiskt är på en industri och hur det var att komma dit som ung bland endast vuxna.

6 kommentarer på “Industrisnack

 1. Ett mycket bra första avsnitt av er Industripodd. Ser fram emot att få lyssna till fler avsnitt framöver. Bra jobbat!

  1. Det är ganska tufft eftersom vi tappar 2 st skolveckor när vi är ute å jobbar. Så eftersom vi har skola var tredje vecka så kan man säga att den skolveckan egentligen innehåller 3 veckors skolarbete eftersom vi måste ta igen den tiden som vi tappat. Rent pluggmässigt så är det en väldigt tuff linje, jag skulle nästan vilja påstå att detta är den tuffaste linjen att gå eftersom man måste plugga mycket men också vara ute och jobba.

   Tack för din fråga!
   // Filip Brännlund 🙂

 2. Wow grabbar, ni är grymma! Vilken podd ni levererar. Ska verkligen bli intressant att få höra fler avsnitt. Lycka till med erat mål.

  1. Tack så jättemycket Linda för din kommentar! Vi uppskattar det väldigt mycket och hoppas kunna leverera ännu bättre avsnitt efter jul:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.